Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 11?

Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 11?
Foto: © photonews

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken. Ook dit weekend staan er opnieuw vijf knallers van duels op het programma.

Zo is er dit weekend de 11e speeldag van het nieuwe seizoen in de Super League. Dat is er dit seizoen eentje met vijf wedstrijden en tien ploegen. Het is ook meteen de tweede speeldag van de terugronde in de reguliere competitie.

OH Leuven is voorlopig de leider in de Super League en dat willen ze ook blijven na speeldag 11. Het trekt op vrijdagavond naar WS Woluwe en mag daar absoluut geen puntenverlies lijden als het dit seizoen echt op de titel wil mikken.

Druk op de ketel voor Standard en Anderlecht?

Het kan zo ook meteen druk zetten op Standard en Anderlecht, twee ploegen die pas op zaterdag in actie komen. Paars-wit trekt naar Club Brugge voor een klassieker van een wedstrijd, Standard ontvangt dan weer KV Mechelen. 

Op vrijdagavond is er ook al Genk - Charleroi, terwijl er zaterdag met Zulte Waregem - KAA Gent nog een derde wedstrijd op het programma staat. Dat kan met oog op play-off 1 een belangrijk duel blijken voor beide ploegen.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties