Coach Anderlecht-vrouwen kritisch: "Wie denkt dat arrogantie kan op dit niveau ..."

Coach Anderlecht-vrouwen kritisch: "Wie denkt dat arrogantie kan op dit niveau ..."

RSC Anderlecht staat na tien speeldagen in de Super League derde, op vijf punten van leider OH Leuven. Voor de interlandbreak werd gewonnen van de KAA Gent Ladies, maar de coach van paars-wit was toch zeer kritisch voor zijn speelsters.

Het zal beter moeten na de interlandbreak, zoveel is duidelijk als het afhangt van Dave Mattheus, de oefenmeester van paars-wit. Tegen de KAA Gent Ladies werd met 2-0 gewonnen, maar het spel was volgens de coach wel ondermaats.

"We dachten dat de wedstrijd gedaan was toen het 2-0 was en dat is onaanvaardbaar. Zonder onze goede doelvrouw hadden we niet gewonnen. Wie denkt dat er arrogantie kan zijn als je 2-0 voorstaat? Op dit niveau is dat niet meer mogelijk", aldus Mattheus tegen DAZN.

Dave Mattheus beseft dat Anderlecht er niet mee zal blijven wegkomen

"Het is niet de eerste keer dat we dit voorhebben dit seizoen en ik ga hen dat ook duidelijk maken, want we gaan daar niet blijven mee wegkomen", beseft de coach. "Het was niet het beste Anderlecht en zeker niet het Anderlecht dat ik wil zien."

Op zaterdagnamiddag wacht om 16.15 uur een nieuwe zware wedstrijd voor paars-wit op bezoek bij Club Brugge. Puntenverlies is ook dan uit den boze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties