Druk op Anderlecht in Super League? Zomers en van Dijk zetten OH Leuven met klinkende zege nog wat steviger aan de leiding

Druk op Anderlecht in Super League? Zomers en van Dijk zetten OH Leuven met klinkende zege nog wat steviger aan de leiding
Foto: © Louis Evrard

In de Super League stonden dit weekend opnieuw vijf pittige duels op het programma. Vrijdagavond trok leider OH Leuven naar WS Woluwe. En dat mocht en zou geen puntenverlies opleveren.

OH Leuven wilde na een 25 op 30 ook na het interlandvoetbal doorgaan op het elan en als het even kon een vlotte zege pakken tegen WS Woluwe. En op bezoek bij de Brusselaars wisten ze wel degelijk de netten flink te laten trillen.

De IJslandse international Diljá Ýr Zomers zorgde vlak voor rust voor de 0-1, meteen na de koffie deed Nikée Diana Van Dijk de boeken dicht. In de slotfase konden beiden nog een tweede doelpunt tegen de netten poeieren.

Zomers en van Dijk zorgen voor 0-4 overwinning van OH Leuven

Goed voor een 0-4 overwinning, waarmee OH Leuven ook meteen druk zette op Anderlecht, Standard en de rest van de ploegen. Die moeten allemaal op zaterdag aan de bak en kunnen zich dus ook geen puntenverlies veroorloven.

In de topschutterstand doet Zomers dan weer een goede zaak. Zij zet op die manier druk op Davinia Vanmechelen en de andere aanvalsters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties