Wie wordt de derde speelster van de maand in Super League? Nominaties bekend!

Wie wordt de derde speelster van de maand in Super League? Nominaties bekend!
Foto: © Essevee

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen verder. En dus is het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand november dus.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand november zijn alvast bekend en alweer netjes verdeeld over vijf verschillende teams.

Riet Maes heeft zich opgeworpen tot een meesteres in de clean sheets en helpt daarmee Gent aan een stekje in de top-6 en play-off 1. Het is voor haar de tweede nominatie op een rij bovendien. Sarah Wijnants, Marie Detruyer en Amber Barrett scoorden er dan weer op los bij respectievelijk Anderlecht, OH Leuven en Standard

Opvolgster Davinia Vanmechelen en Jorijn Covent

Of maakt Angel Kerkhove namens Club Brugge de hattrick dit seizoen rond? In september ging de prijs naar Davinia Vanmechelen van Club YLA, een maand later pakte Jorijn Covent van dezelfde club de trofee mee naar huis. Stemmen kan nog, maar het ziet er stilaan zo naar uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties