Super League: Club Brugge maatje te sterk voor Zulte Waregem

Super League: Club Brugge maatje te sterk voor Zulte Waregem
Foto: © Leo Stolck

In de Super League wordt het ook deze week opnieuw genieten van alle clubs. Ook Club Brugge deed een prima zaak, door in eigen huis Zulte Waregem makkelijk puntenloos terug naar huis te sturen.

Een halfuur duurde het om de wedstrijd open te breken, maar na de 1-0 van Isabelle Iliano was de veer bij de bezoekers een beetje gebroken. Vijf minuten later werd het via Davinia Vanmechelen al meteen 2-0 en was de match gespeeld.

De score liep nog hoger op, toen Rania Boutiebi vanop de stip de 3-0 nog wist te scoren. Meteen ook het einde van de wedstrijd. Blauw-zwart blijft zo onder stoom en staat opnieuw naast Anderlecht op de derde plaats in de stand.

Kloof met zevende plaats groeit voor Club Brugge

De kloof met Genk en Gent is (voorlopig) zeven punten, Zulte Waregem staat ondertussen op de zevende plaats al op elf punten van blauw-zwart. De kans dat Club Brugge play-off 1 zal gaan halen lijkt steeds meer realistisch te worden.

De volgende speeldag is pas op 13 januari. Dan trekt Club Brugge naar Standard voor een heel belangrijk duel bovenaan de stand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties