Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na prangertje tegen Loenhout

Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na prangertje tegen Loenhout
Foto: © Photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van het voorbije weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Enfin, het is te zeggen: het is eigenlijk de speeldag van een weekend geleden. Ondertussen is het namelijk winterstop in tweede nationale, maar u had van ons nog de laatste speeldag voor het winterreces tegoed.

KV Mechelen blijft ook op het einde van de heenronde stevig leider. Het had het wel niet onder de markt in de wedstrijd tegen Loenhout. Lore Van Den Bulck scoorde na tien minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. Malinwa blijft zo met 31 op 33 de lijnen uitzetten.

Ook Bilzen en Vosselaar winnen

In de stand hebben ze halfweg de competitie zes punten voorsprong op de eerste achtervolgers Bilzen en Vosselaar. Die laatsten klopten Bosdam Beveren met zeer duidelijke cijfers: 6-1. Cartiche Tournier deed de netten liefst vier keer trillen.

Bilzen van zijn kant won met 3-0 van Melsele. Emily Dirx zorgde voor een hattrick. Ook Brasschaat, Lierse Kempenzonen en STVV hoorden bij de winnaars van het weekend. De competitie hervat half januari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws