Chelsea en Paris FC aan de winst in Champions League, Real Madrid blameert zich opnieuw

Chelsea en Paris FC aan de winst in Champions League, Real Madrid blameert zich opnieuw
Foto: © photonews

In de Champions League voor vrouwen is de groepsfase ondertussen ook volop bezig. En het leverde ook deze week een aantal interessante wedstrijden op. Ook op woensdag gingen we los met de vierde speeldag van de groepsfase alweer.

Groep D

In groep D was Hacken na drie speeldagen de verrassende leider. Als ze thuis tegen Chelsea voor een nieuwe stunt konden zorgen, dan leek de kwartfinale haast zo goed als zeker een feit. Maar zover zou het niet komen. 

Sam Kerr zette Chelsea snel op voorsprong, al kwamen de Zweden via Larisey wel nog opnieuw in de wedstrijd. 1-1 was ook meteen de ruststand. Na de koffie ging Chelsea door op het elan, dankzij twee doelpunten van Cuthbert werd met 1-3 gewonnen.

Real Madrid opnieuw onderuit

In dezelfde poule was het voor Real Madrid thuis tegen Paris FC een match van de allerlaatste kans. Nadat in de heenwedstrijd van de Parijzenaars werd verloren, kregen de Madrilenen ook deze keer van hetzelfde laken een broek.

Thiney scoorde vanop de stip het enige doelpunt van de wedstrijd. Paris FC doet zo samen met Chelsea en Hacken weer helemaal mee om de top-2 en de kwartfinales, voor Real Madrid is het nu al over en sluiten. 

1. Chelsea 8
2. Hacken 7
3. Paris FC 6
4. Real Madrid 1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties