Aanslag in Praag stuurt match in Champions League in de war, Lyon raakt niet voorbij Anderlechtkiller Brann

Aanslag in Praag stuurt match in Champions League in de war, Lyon raakt niet voorbij Anderlechtkiller Brann
Foto: © photonews

In de Champions League voor vrouwen is de groepsfase ondertussen ook volop bezig. En het leverde ook deze week een aantal interessante wedstrijden op. Ook op donderdag gingen we los met de vierde speeldag van de groepsfase alweer.

Groep B

In groep B wilde Anderlecht-killer Brann Bergen na de 3-1 nederlaag van vorige week in Lyon wraak nemen. Dat zou niet makkelijk worden, want dankzij Majri en Hegerberg was het na een kwartier voetballen al 0-2 voor de Franse recordkampioen.

Maar de Noren versaagden niet en kwamen terug in de wedstrijd. Kielland maakte snel de 1-2, in minuut 94 zorgde Gaupset alsnog voor een puntendeling voor de thuisploeg. Die doen zo een interessante zaak met oog op de kwartfinales.

Aanslag in Praag zorgt voor uitstel

St Pölten en Slavia Praag kwamen niet in actie op donderdag. Er werd namelijk een aanslag gepleegd in Praag, waardoor de veiligheid niet kon gegarandeerd worden. Daarom werd de wedstrijd uitgesteld naar een latere datum.

Bij de aanslag in Praag vielen minstens vijftien slachtoffers. We wensen iedereen bij deze dan ook veel sterkte in bange en moeilijke dagen. 

Stand in groep B:

1. Lyon 10
2. Brann Bergen 7
3. St Pölten 1* 
4. Slavia Praag 1* 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties