Wie wordt de vierde speelster van de maand in Super League? Nominaties bekend!

Wie wordt de vierde speelster van de maand in Super League? Nominaties bekend!
Foto: © Essevee

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen verder. En dus is het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand december dus.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand december zijn alvast bekend en alweer netjes verdeeld over vijf verschillende teams.

De voorbije maanden was Club Brugge aan het feest met Davinia Vanmechelen en Jorijn Covent, vorige maand ging de prijs dan weer naar Standard waar Amber Barrett haar vele doelpunten bekroonde met de trofee voor speelster van de maand.

Stevige nominaties in de maand december

Club YLA gaat op zoek naar een derde prijs op vier met Rania Boutiebi, terwijl Welma Fon mooie dingen liet zien bij Standard én ook geselecteerd werd voor de Red Flames met haar prima prestaties van de voorbije maanden.

De concurrentie is echter niet minnetjes, want Gwen Duijsters was van belang voor Genk met een aantal doelpunten, terwijl ook Nikée van Dijk blijft scoren voor OH Leuven. En dan is er nog Amélie Delabre, de sensatie van RSC Anderlecht die onlangs nog uitpakte met een hattrick.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties