Aanvalster Standard Femina pakt prijsje in Super League

Aanvalster Standard Femina pakt prijsje in Super League
Foto: © photonews

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen verder. En dus was het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand november dus.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand november werden een tijdje geleden bekend gemaakt. Na prijzen voor Davinia Vanmechelen en Jorijn Covent werd in de eerste plaats naar Club YLA gekeken.

Angel Kerkhove maakte de hattrick namens Club Brugge echter niet rond, want het was uiteindelijk Amber Barrett van Standard die de trofee voor de maand november in de wacht wist te slepen. Zo pakken de Rouchettes - knap tweede in de Super League voorlopig - een individueel prijsje.

Terwijl we al kunnen stemmen voor de maand december, blikken we nog eens terug naar november dus. Barrett scoorde in de drie wedstrijden die de vrouwen van Standard speelden in november weliswaar maar één doelpunt, maar ze wist elke week opnieuw wel te wegen op de verdediging. En zo andere speelsters aan scoren te brengen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties