Younited Belgium in Super League: ook Gent Ladies leveren nog wat geld op

Younited Belgium in Super League: ook Gent Ladies leveren nog wat geld op
Foto: © Louis Evrard

De Pro League, haar 28 clubs, Eleven DAZN en andere partners hebben het startschot van de jaarlijkse kerstactie gegeven. Met daarbij ook een rol voor de vrouwenteams dit jaar, zoveel is duidelijk.

Tussen 15 en 30 december nodigde de Pro League fans uit om een bod te plaatsen op gesigneerde wedstrijdshirts van hun favoriete spelers uit de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en de Lotto Super League.

Voor de truitjes van de KAA Gent Ladies kregen de mensen uiteindelijk zelfs nog een dagje meer de tijd om te bieden. Ook die actie liep ondertussen deze namiddag af en leverde nog wat geld extra in de lade op rondom de klok van drie uur in de namiddag.

Amber Maximus zorgt voor het maximum bij KAA Gent Ladies

Aan het record van Febe Vanhaecke van Club YLA ter waarde van 875 euro kwam geen van de Buffalo's, maar er werd wel nog flink geboden op het einde van de veiling. Amber Maximus leverde 300 euro op met haar truitje.

Verder waren er ook nog truitjes van Nia Elyn voor 164 euro, Alixe Bosteels en Emma Van Britsom elk aan 139 euro en eentje van Fleur van Daele aan 114 euro dat over de toog gingen voor Younited Belgium. In 2024 komen er ongetwijfeld nieuwe acties.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws