📷 Essevee vrouwen willen er staan in 2024 en vieren Nieuwjaar op allerlei manieren

📷 Essevee vrouwen willen er staan in 2024 en vieren Nieuwjaar op allerlei manieren
Foto: © Louis Evrard

2023 is voorbij, ziehier het nieuwe jaar 2024. En daarin willen de diverse ploegen er opnieuw staan. Ook in de Super League.

Voor Zulte Waregem was het een boeiend en leerrijk 2023. In het voorjaar werd play-off 1 nipt gemist, maar de kloof tussen de onderste regionen (Mechelen, Woluwe en Charleroi) is wel weer wat groter geworden dan de kloof met de top-6.

En ook in het nieuwe seizoen is dat eraan te zien. KAA Gent op plek 6 heeft 17 punten, Zulte Waregem volgt met 13 punten en Mechelen staat op plek 8 met amper 6 punten. Aan Essevee om in de resterende zes wedstrijden de kloof met play-off 1 te proberen dichten.

Makkelijk wordt dat niet, maar Zulte Waregem wil er wel het beste van maken in 2024. Ondertussen vierden de speelsters het nieuwe jaar. Sommigen deden dat op locatie met vriendinnen, anderen thuis met het gezin of met de familie.

Er waren zelfs een aantal speelsters die samen afspraken om nieuwjaar te vieren. Aan een goede sfeer binnen het team zal het dus ook in 2024 ongetwijfeld niet gaan liggen. Ook vanwege Vrouwenvoetbalkrant.be een gelukkig Nieuwjaar aan iedereen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties