KRC Genk gaat in zee met gewezen Red Flame in staf van Guido Brepoels

KRC Genk gaat in zee met gewezen Red Flame in staf van Guido Brepoels
Foto: © Photonews

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. En dat is ook in het vrouwenvoetbal niet anders, waar een aantal mensen een nieuwe job gevonden hebben voor het nieuwe jaar. Zo ook bij de KRC Genk Ladies.

Gewezen Red Flames Sofie Van Houtven was jarenlang actief als keepster bij diverse ploegen, waaronder Genk en de Belgische nationale ploeg. Nu maakt ze een terugkeer naar de Limburgse club als oefenmeester bij de ploeg.

Ze wordt namelijk met onmiddellijke ingang de nieuwe keeperstrainer van de doelvrouwen van de Genkse A-ploeg. "Sofie is ook keepertrainer van nationale jeugdselecties. Zij is 36 jaar en behaalde 46 selecties en 25 caps bij de Red Flames."

Oefenwedstrijd tegen Telstar ter voorbereiding op Super League

"De eigenares van het fitnesscenter PT-club in Hasselt speelde eerder bij KRC van 2015 tot 2017 en van 2018-2019", aldus de KRC Genk Ladies op hun webstek. Er lopen ondertussen gesprekken om Celien Baeten bij de club te houden.

Zaterdag spelen de Genk Ladies in aanloop naar het vervolg in de Super League een oefenwedstrijd. Telstar komt dan om 15.30 uur naar Zwartberg om er de degens te gaan kruisen met de Limburgers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws