Ex-speelster Gent en Zulte Waregem hangt voetbalschoenen op jonge leeftijd aan de haak

Ex-speelster Gent en Zulte Waregem hangt voetbalschoenen op jonge leeftijd aan de haak
Foto: © Louis Evrard

In de Super League zijn we stilaan klaar om ook in 2024 te gaan knallen. Al zal dat wel zonder een bepaalde speelster zijn. Die heeft namelijk beslist om de voetbalschoenen definitief aan de haak te hangen.

Chiara Steyvers zal in 2024 niet meer op de voetbalvelden te zien zijn. De speelster van WS Woluwe heeft besloten om ermee op te houden als voetbalster. Steyvers heeft een verleden bij KAA Gent en Zulte Waregem onder meer, maar stopt nu dus.

Ex-speelster Zulte Waregem, Gent en Woluwe stopt

"Na enkele mooie jaren en minder mooie jaren is het voor mij tijd om afscheid te nemen van het voetbalspelletje op het hoogste niveau. Deze beslissing was zeker niet makkelijk, maar ik voel dat het de juiste tijd is om een nieuw hoofdstuk in mijn leven te beginnen", aldus Steyvers zelf op de sociale media.

"Voetbal zal zeker niet uit mijn leven verdwijnen, in tegendeel, ik kan verder blijven groeien als trainer. En wie weet als het nog te veel kriebelt zal ik misschien ooit nog terug te zien zijn op het voetbalveld", houdt ze nog een slag om de arm naar de toekomst toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties