📷 Dit deden de speelster van de Super League met eindejaar

📷 Dit deden de speelster van de Super League met eindejaar
Foto: © photonews

Alle hens aan dek in de Super League, ook in 2024. Op 12 januari beginnen we er opnieuw aan, deze week was iedereen vooral bezig met de eindejaarsfeesten. En dat leverde dan weer heel wat interessante beelden op, ook bij de diverse teams.

Sommigen vierden het op verlof in Parijs, Londen of andere mooie steden, anderen kozen voor een feestje, nog anderen kozen voor het gezin of de familie en anderen deden het dan weer gewoon thuis met vriendinnen of dergelijke.

Maar wat er ook van aan was: het was overal en bij velen ook met de jaarwisseling van 2023 naar 2024 een feestje. En dat hebben ze ook doorgekregen bij de Lotto Super League, waar ze dan ook gewillig foto's verzamelden uit alle hoeken.

En die deelden ze ook met een kekke collectie aan beelden voor de supporters, die maar wat graag willen weten wat hun favoriete speelsters allemaal deden uiteraard. Het is vanzelfsprekend en allerminst een volledig overzicht, maar het zegt toch af en toe iets.

Geniet gerust mee van een aantal interessante beelden, die werden gedeeld op de sociale media van de Lotto Super League. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws