Vrouwen PSV spelen (mét Red Flame) prestigieuze oefenpartij in ... Malta

Vrouwen PSV spelen (mét Red Flame) prestigieuze oefenpartij in ... Malta
Foto: © Louis Evrard

De vrouwen van PSV Eindhoven zijn deze week op oefenstage in het buitenland in aanloop naar de rest van het seizoen. In die hoedanigheid speelden ze op vrijdagavond ook een oefenwedstrijd tegen een absolute topclub.

De vrouwen van PSV Eindhoven reisden deze week af naar Malta voor een oefenstage in aanloop naar het vervolg in de Eredivisie. De Lampenclub is in Valletta voor onder meer een aantal interessante trainingen en dus ook een oefenwedstrijd tegen Manchester United.

Die werd op vrijdagavond gespeeld in Malta en resulteerde in een 2-1 achterstand. In de tweede helft stond de jonge Belgische Femke Bastiaen in doel bij de Eindhovenaren. Ook zij kon de nederlaag uiteindelijk niet voorkomen.

Nikita Parris zorgt voor het verschil in slotminuut

Nikita Parris zorgde voor de beslissing in de slotminuut, in de eerste helft had Riviere de 0-1 via Smits weten uit te wissen. PSV probeerde nog, maar een late gelijkmaker zat er niet meer in: 2-1 eindstand.

PSV eerste helft: Pondes; Dessing, Hendriks, Buurman (Worm 30), Bross; Strik, Snellenberg, Ripa; Martina, Smits, Riley. 

PSV tweede helft: Bastiaen; Coolen, Hendriks (Buurman 50), Worm, Frijns; Giesen, Nijstad, Thomas (Janssen 72); Hulswit, Stoit, Derks. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties