Jonge verdedigster bekroont zeven jaar Gent met stekje in A-kern

Jonge verdedigster bekroont zeven jaar Gent met stekje in A-kern
Foto: © Louis Evrard

De KAA Gent Ladies willen ook in 2024 lekker verder knallen. Daartoe hebben ze nu opnieuw een interessante beslissing genomen, ook met oog op de komende jaren. En de jeugd kansen geven is en blijft het devies.

Beloftenaanvoerster Fiebe Schelfhout wordt op 17-jarige leeftijd namelijk van de B-ploeg naar de A-kern overgeheveld. Daardoor mag zij in 2024 haar eerste stappen zetten op het niveau van de Super League, een knappe nieuwe stap voor de jongelinge.

Van de U11 al bij KAA Gent Ladies en nu naar A-kern!

De 17-jarige verdedigster Fiebe Schelfhout speelde wel al eens in de Super League, maar zal dat nu dus definitief gaan doen. Ze is al sinds de U11 actief bij de Buffalo's en bekroont haar jarenlange trouw nu dus met een stekje bij de A-kern van de Gentenaars.

"Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg. Ik kijk er dan ook erg naar uit om altijd met de A-kern mee te trainen. Ik speel al van mijn tiende bij Gent en ik heb altijd opgekeken naar de speelsters van de eerste ploeg. Het is wel gek om te beseffen dat ik nu zelf ook deel uitmaak van deze ploeg", aldus Schelfhout zelf in een eerste reactie op de webstek van Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws