🎥 TikTok-fenomeen Céline Dept gaat samen met haar vrienden op zoek naar de 'Perfect Bounce'

🎥 TikTok-fenomeen Céline Dept gaat samen met haar vrienden op zoek naar de 'Perfect Bounce'
Foto: © photonews

Celine Dept is een gewezen voetbalspeelster van onder meer Cercle Brugge. Ze is echter vooral bekend geworden via de sociale media. En daar scheert ze steeds hogere toppen. Ook in 2024 doet ze niet anders.

Op youtube wist ze enkele maanden geleden de kaap van de 10 miljoen volgers te ronden, ook op TikTok is ze waanzinnig populair. Daar heeft ze ondertussen al 13,7 miljoen volgers. Weinig Belgen doen beter, integendeel zelfs.

Knap werk is het ook van de jonge voetbalster, die in haar laatste filmpje opnieuw knappe dingen laat zien en dat ook aan een erg breed publiek weet te laten zien. Deze keer ging Celine Dept aan de slag met een 'perfect bounce challenge'. 

@celinedept PERFECT BOUNCE CHALLENGE 👀🙈 #football #soccer ♬ Magic In The Air - Magic System/Chawki

Dat is een aantal keren de bal perfect laten opspringen om uiteindelijk een blikje of in dit geval een drinkbus te laten omkantelen. Céline Dept werd daarbij bijgestaan door onder meer haar partner Michiel Callebaut en freestylevoetballer Martijn Debbaut.

Wie uiteindelijk de beste poging aflevert? Daarvoor moet je naar het TikTok-filmpje kijken. Maar het leverde in ieder geval opnieuw heel leuke beelden op. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties