📷 Dolle pret: de toekomst van de vrouwen van Club Brugge op de foto

📷 Dolle pret: de toekomst van de vrouwen van Club Brugge op de foto
Foto: © photonews

De vrouwen van Club Brugge? Dat is altijd dolle pret. Het is voor de andere elftallen niet anders. En ook in 2024 gaan ze opnieuw vol voor sfeer én goede prestaties willen gaan. Dat moet ook blijken uit een rist nieuwe foto's.

Deze week stonden er om de inzet van het nieuwe jaar te vieren een aantal fotoshoots op het programma in het Basecamp van Club Brugge. Met daarbij dus de nodige aandacht voor de B-ploeg én C-ploeg van Club YLA.

Die zijn volop klaar om er in 2024 opnieuw nóg meer te staan. De B-ploeg van Club Brugge Vrouwen staat momenteel twaalfde op zestien ploegen in de Eerste Nationale van het vrouwenvoetbal. Ze willen na hun 14 op 42 in de rest van 2024 beter doen en nog een paar plaatsen stijgen.

De C-ploeg van zijn kant doet het ook prima momenteel en toont aan dat er ook bij de jeugd veel talent zit. Komen ook zij ooit terecht in de Super League, waar momenteel Club YLA knap vierde is in de stand? Het kan zomaar, maar dan wordt het afwachten naar de volgende weken, maanden én jaren toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws