Doelvrouw Nicky Evrard succesvol onder het mes, lange revalidatie wacht

Doelvrouw Nicky Evrard succesvol onder het mes, lange revalidatie wacht
Foto: © photonews

Ferme aderlating voor de Belgian Red Flames. Nicky Evrard is namelijk maanden buiten strijd en zal de barrages met de Flames in februari ook moeten missen. Ondertussen onderging ze wel een operatie.

Nicky Evrard viel uit in de wedstrijd van de Belgian Red Flames op bezoek bij Nederland in Tilburg, waardoor Diede Lemey in de slotfase van de 4-0 nederlaag nog even moest invallen. Evrard heeft zich zwaar geblesseerd aan de hamstring en is daardoor maanden buiten strijd.

De dubbele barrage tegen Hongarije in februari zal ze moeten missen, ondertussen is de Red Flame in eigen land onder het mes gegaan. Haar moederclub Chelsea liet weten dat de 28-jarige doelvrouw ondertussen een operatie heeft ondergaan.

Operatie geslaagd, lange revalidatie wacht

En die operatie is geslaagd, laten ze ook weten. En dus kan Evrard nu ook officieel aan haar lange revalidatie gaan beginnen. Wanneer die ten einde zal zijn, dat is nog niet geweten. Evrard zelf hoopt snel terug te zijn, maar makkelijk zal het niet zijn.

Ondertussen zullen ook de Flames dus zonder haar verder moeten. Binnenkort mag de selectie van Ives Serneels verwacht worden voor het dubbele barrageduel tegen Hongarije. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties