Jonge meisjes Zulte Waregem speelden absoluut spektakelduel tegen Paris FC

Jonge meisjes Zulte Waregem speelden absoluut spektakelduel tegen Paris FC
Foto: © Louis Evrard

De toekomst is aan de jeugd. In die hoedanigheid is het soms ook interessant om te zien wat de speelsters van de toekomst allemaal uitvlooien. En ook bij Zulte Waregem zetten ze vol in op die toekomst.

Bij Zulte Waregem is er in het vrouwenvoetbal niet enkel de A-ploeg in de Super League en de B-ploeg in het nationale voetbal. Er zijn ook jeugdploegen en ook die zijn volop bezig met zich ontwikkelen naar de toekomst toe.

Zo speelde de U14 afgelopen weekend een prestigieus oefenduel in Frankrijk. Ze trokken naar de Franse hoofdstad en speelden er tegen Paris FC, toch wel een van de topploegen in Frankrijk - na PSG en Lyon op dit moment het nummer drie in Frankrijk zelfs.

En jong Essevee speelde een prima wedstrijd. In een echt spektakelduel werd uiteindelijk wel verloren in Parijs, met 5-4 na een doelpuntenfestival. Toch een heel deugddoende ervaring voor de jonge speelsters van Zulte Waregem.

Ze blikten dan ook graag terug op de match en gingen met de tegenpartij op de foto. Dat werd vastgelegd op de sociale media, waardoor ook wij kunnen meegenieten. #Altijdblijvenzingen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties