Heel veel spanning in de provinciale reeksen van het vrouwenvoetbal: wie staat er het beste voor?

Heel veel spanning in de provinciale reeksen van het vrouwenvoetbal: wie staat er het beste voor?

Niet enkel in de nationale reeksen van het vrouwenvoetbal wordt dezer weken opnieuw gevoetbald, dat is ook zo in de provinciale reeksen. En ook daar staat er heel wat op het spel én werd er al heel wat gespeeld. Hoe staat iedereen ervoor?

Antwerpen

In eerste provinciale heeft Moldavo B met 36 op 36 een perfect rapport, negen punten meer dan eerste achtervolger SC Mechelen. Brasschaat en het prestigeproject van de Antwerp Diamonds staan onderaan in de gevarenzone zonder punten.

In 2A staan Lyra-Lierse en Kontich B met 33 op 36 op kop, in 2B is er een 34 op 39 voor Beekhoek. Sint-Amands, Mortsel OG en Rauw staan op kop in derde provinciale.

Vlaams-Brabant 

In Vlaams-Brabant heeft Microob Veltem momenteel drie punten meer dan Wijgmaal A. Out-Hoegaarden maakt grote kans om vanuit tweede provinciale te stijgen, Lennik zwaait de scepter in 3A en Molenbeek en Haacht-Tildonk zijn de baas in 3B.

Limburg

Sporting Hasselt staat er met 28 op 30 goed voor richting nationaal voetbal - de kloof met de eerste achtervolger is zeven punten. In tweede provinciale is Patro Eisden Maasmechelen met 42 op 42 stevig bezig.

Oost-Vlaanderen

Olsa Brakel zwaait de scepter in eerste provinciale én de B-ploeg in 2A, terwijl Haasdonk de baas is in 2B. Klinge, De Pinte en Borsbeke doen het in derde provinciale.

West-Vlaanderen

Heule is met 36 op 36 al bijna kampioen, want de kloof met de achtervolging is al dertien punten en meer. Oostrozebeke is ongeslagen in tweede provinciale, in derde is het Staden dat als derde met een match tegoed virtueel op kop staat in een erg spannende race.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties