📷 Vrouwenploeg Standard ontsnapt op bijzondere wijze aan de vrieskou

📷 Vrouwenploeg Standard ontsnapt op bijzondere wijze aan de vrieskou
Foto: © Robert Absolonne Lardot

De vrouwen van Standard zijn in volle voorbereiding op het vervolg in de Super League. Met nog zes speeldagen en play-offs voor de boeg is elke trainingsdag van groot belang. Zelfs in verschrikkelijke omstandigheden.

Het is nog maar de vraag of alle wedstrijden in het vrouwenvoetbal dit weekend zullen worden afgewerkt. Hier en daar vriest het dat het kraakt en dan mag niet veel verkeerd vallen voor bepaalde velden misschien niet meer bespeelbaar zijn.

Bij Standard gingen ze deze week alvast creatief aan de slag met de trainingen in de vrieskoude. Door te kiezen voor een indoortraining meer bepaald. Daarvan werden ook meteen beelden op de sociale media gezet.

De Rouchettes trokken voor de gelegenheid naar de zaal, waar ze werden ontvangen door de SL16 Futsal-ploeg. De training zelf leverde een hele boel aandoenlijke en/of prima beelden op. Ondertussen is de laatste rechte lijn ingezet richting het vervolg van de competitie.

Daarin wacht zaterdag een duel tegen Club Brugge. Die wedstrijd staat om 13.30 uur op het programma en de Rouches willen daarin hun tweede plek verstevigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties