Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 13?

Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 13?
Foto: © photonews

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken. Ook dit weekend staan er opnieuw vijf knallers van duels op het programma.

Zo is er dit weekend de 13e speeldag van het nieuwe seizoen in de Super League. Dat is er dit seizoen eentje met vijf wedstrijden en tien ploegen. Het is ook meteen de eerste speeldag na de winterstop in de reguliere competitie.

OH Leuven is voorlopig de leider in de Super League en dat willen ze ook blijven na speeldag 13. Het speelt op zaterdagavond tegen KV Mechelen in eigen huis en mag daarin absoluut geen puntenverlies lijden als het dit seizoen echt op de titel wil mikken.

Wat doen RSC Anderlecht en Standard?

RSC Anderlecht van zijn kant trekt op vrijdagavond al naar de KRC Genk Ladies in een bijzonder belangrijk duel voor beide ploegen. Paars-wit kan zich ook geen extra puntenverlies meer veroorloven en moet dus vol aan de bak.

Standard speelt ook een topwedstrijd, in eigen huis tegen Club YLA. Ook de Bruggelingen willen maar wat graag uitpakken met een knappe prestatie. Met Zulte Waregem - Charleroi en Gent - Woluwe staan er nog twee leuke wedstrijden op het programma.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties