Vrouwen RSC Anderlecht zorgen voor ongeziene comeback in Genk

Vrouwen RSC Anderlecht zorgen voor ongeziene comeback in Genk
Foto: © Louis Evrard

In de Super League stonden op vrijdagavond al twee duels op het programma. Daarbij werd een pittig duel uitgevochten tussen KRC Genk en RSC Anderlecht onder meer. En het leverde ook heel wat doelpunten op.

De KRC Genk Ladies wilden in eigen huis maar wat graag uitpakken met een stunt tegen RSC Anderlecht, terwijl paars-wit absoluut geen nieuw puntenverlies kon veroorloven. En dus kregen we een erg pittig duel op het programma.

De nieuwe doelvrouw Majasaari mocht meteen in de basis beginnen bij Anderlecht. Ze zag haar team na een minuut al op voorsprong komen via Matavkova, maar moest zelf voor de pauze al twee keer een bal uit haar netten vissen.

Ella Van Kerkhoven zorgde met een dubbel voor een 2-1 bij de koffie en toen Luna Vanzeir nog voor het uur de 3-1 wist te scoren, leek Genk wel degelijk op weg naar de gevraagde stunt. Maar uiteindelijk zou alles nog keren.

De ingevallen Sakina Ouzraoui Diki zorgde een kwartier voor tijd voor hoop, dankzij Silke Vanwynsberghe leken we op weg naar een gelijkspel en in de allerlaatste minuut zorgde Amélie Delabre alsnog voor het delirium en de drie punten voor paars-wit. Die zetten zo meteen wat druk op OH Leuven en Standard, die zaterdag in actie komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties