Vrouwen Club Brugge verkopen gesigneerde truitjes

Vrouwen Club Brugge verkopen gesigneerde truitjes
Foto: © Louis Evrard

De kerstactie van de Pro League en Super League is nog maar pas voorbij, of daar is de volgende interessante actie al. Deze keer zijn het de Brugse vrouwen die er vol voor gaan en hun truitjes gaan verkopen.

Club YLA heeft beslist om een aantal truitjes te verkopen van de verloren wedstrijd tegen Standard de Liège Fémina. Dat doen ze om het hun doel te steunen uiteraard. Het aantal truitjes waar je op kan bieden is echt wel uitgebreid te noemen.

Momenteel is er via Matchwornshirts al meer dan 1000 euro ingezameld. De actie loopt bovendien nog een dag of zes, dus er kan zeker nog wel wat geld gaan bijkomen. Het duurste truitje is voorlopig dat van de jonge Rania Boutiebi

Meer dan 1000 euro

Dat shirt staat momenteel al op 139 euro. Celien Guns en doelvrouw Jorijn Covent staan ondertussen op 114 euro, de rest volgt nog wat lager. Het minimumbod dat je kan plaatsen is er eentje van 89 euro, daarboven gaat het per 25 euro naar boven.

Als de actie volgende week afloopt, kunnen we ook de totale som bekijken. Mogelijk gaan we dan nog naar een hoger bedrag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties