De vierde speelster van de maand in Super League is bekend ... en het is alweer raak voor Club Brugge!

De vierde speelster van de maand in Super League is bekend ... en het is alweer raak voor Club Brugge!
Foto: © photonews

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen verder. En dus was het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand december dus.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand december werden zoasl elke maand netjes verdeeld over vijf verschillende teams.

De voorbije maanden was Club Brugge al twee maal aan het feest met Davinia Vanmechelen en Jorijn Covent, vorige maand ging de prijs dan weer naar Standard waar Amber Barrett haar vele doelpunten bekroonde met de trofee voor speelster van de maand.

Club YLA voor derde keer in vier maanden aan het feest

Club YLA ging op zoek naar een derde prijs op vier met Rania Boutiebi én dat is ook gelukt. Ze kreeg veel meer stemmen dan alle concurrentes, waardoor ze bij blauw-zwart alweer een prijsje mogen bijschrijven in de Super League.

De speelster zelf is uiteraard heel tevreden met haar prijs en genoot er ook meteen volop van. Benieuwd of Club YLA ook in 2024 de teneur kan verderzetten en nog meer prijzen kan pakken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties