KAA Gent Ladies willen toeschouwersrecord breken in kraker tegen KRC Genk Ladies

KAA Gent Ladies willen toeschouwersrecord breken in kraker tegen KRC Genk Ladies
Foto: © Louis Evrard

De KAA Gent Ladies zijn klaar om te schitteren in het nieuwe jaar. En binnenkort gaan ze dat ook een keertje doen in de KAA Gent Arena. En daar willen ze een record breken.

"Op zaterdag 3 februari 2024 speelt KAA Gent Ladies hun thuismatch tegen KRC Genk Ladies in de KAA Gent Arena. Deze wedstrijd belooft een echte kraker te worden in de strijd om Play-Off 1. De vorige keren dat onze Ladies in de Arena aantraden werd tweemaal gewonnen. Nu gaan ze voor een hattrick", aldus de Buffalo's op hun webstek.

Rekenen op trouwe supporters en record breken?

"Dit doen we niet alleen, maar samen met onze trouwe supporters. Tegen Club YLA (2021) kwamen reeds een duizendtal fans onze Ladies aanmoedigen. Vorig seizoen, tegen Essevee Women zagen ruim 1.500 Buffalo's onze Ladies de zege pakken. Deze keer willen we voor een recordopkomst in de Lotto Super League gaan!"

De Buffalo's willen op zoek gaan naar het record in de Super League van meeste aantal supporters. Alle informatie over tickets kopen en dergelijke meer kan je vinden op de webstek van KAA Gent Tot 22 januari zijn er voordelen te halen voor abonnees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws