Al méér dan 1000 tickets verkocht: KAA Gent Ladies op weg naar toeschouwersrecord

Al méér dan 1000 tickets verkocht: KAA Gent Ladies op weg naar toeschouwersrecord
Foto: © photonews

De KAA Gent Ladies zijn klaar om te schitteren in het nieuwe jaar. En binnenkort gaan ze dat ook een keertje doen in de KAA Gent Arena. En daar willen ze een record breken. Ze zijn alvast goed op weg, zoveel is nu al duidelijk.

"Op zaterdag 3 februari 2024 speelt KAA Gent Ladies hun thuismatch tegen KRC Genk Ladies in de KAA Gent Arena. Deze wedstrijd belooft een echte kraker te worden in de strijd om Play-Off 1. De vorige keren dat onze Ladies in de Arena aantraden werd tweemaal gewonnen. Nu gaan ze voor een hattrick", aldus de Buffalo's op hun webstek.

De Buffalo's willen op zoek gaan naar het record in de Super League van meeste aantal supporters. Alle informatie over tickets kopen en dergelijke meer kan je vinden op de webstek van KAA Gent Tot 22 januari zijn er voordelen te halen voor abonnees.

Ondertussen zijn er al meer dan 1000 tickets de deur uit. Met nog twee weken voor de boeg hopen ze bij de Buffalo's dat er nog volop zal worden aangekocht, zodat de records ook effectief kunnen gebroken worden op 3 februari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws