Spanje, Italië, het verre Oosten of langer bij Sittard? Tessa Wullaert laat zich uit over haar toekomst

Spanje, Italië, het verre Oosten of langer bij Sittard? Tessa Wullaert laat zich uit over haar toekomst
Foto: © photonews

Tessa Wullaert won donderdagavond haar vierde Gouden Schoen. De speelster van Fortuna Sittard en de Belgian Red Flames is nog lang niet verzadigd. En dus is de vraag: waar ligt de toekomst van de aanvalster?

Tessa Wullaert heeft een aflopend contract bij Fortuna Sittard. De viervoudige Gouden Schoen zou dus in principe kunnen praten met iedereen om een nieuwe ploeg te vinden. In het verleden droomde ze van de Spaanse competitie, dat blijft ook nu een optie.

Juventus informeerde vorig jaar naar haar. En ook China of Saoedi-Arabië lagen eerder al eens voorzichtig op tafel, maar een optie dichter bij huis lijkt de meest waarschijnlijke optie - vriend Mathias Deveugele heeft een huis in de buurt van Kortrijk.

Champions League met Fortuna Sittard?

"Er lopen gesprekken met Fortuna Sittard om mijn aflopende contract te verlengen. Ik had in de winter al kunnen vertrekken, maar zo ben ik niet. Ik heb nog grote doelen met Sittard. Ik wil een Champions League-ticket afdwingen", aldus Tessa Wullaert in gesprek met Het Laatste Nieuws.

De Red Flame en Fortuna Sittard zijn er nog niet uit voorlopig, mogelijk dat een stekje in de Champions League van volgend seizoen kan helpen in de gesprekken. Momenteel staat Fortuna derde in de competitie, op een punt van Ajax dat nog een match tegoed heeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties