Colson naar de finale, wat deden de andere Flames in het buitenland op donderdag en vrijdag?

Colson naar de finale, wat deden de andere Flames in het buitenland op donderdag en vrijdag?
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland de voorbije dagen?

Ook op dit weekend zijn er opnieuw heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent. Ook op donderdag en vrijdag waren er nog een aantal Flames en andere Belgen die in actie kwamen voor hun respectievelijke teams.

Engeland

In Engeland was het Janice Cayman (90 minuten) die in actie kwam, met Leicester City tegen Aston Villa. Het leverde een pijnlijke thuisnederlaag op met 0-1, waardoor Aston Villa voorbij The Foxes komt in de stand. Daly zorgde op het kwartier voor het enige doelpunt.

Italië

Het Sassuolo van Kassie Missipo (20 minuten ingevallen) en Davina Philtjens (de volledige 90 minuten op de bank) speelden in de kwartfinales van de Italiaanse Beker tegen AC Milan. Dubcova zorgde voor een hattrick bij de bezoekers: 0-3. De terugwedstrijd is op 6 februari.

Schotland

De Rangers van Michelle Colson speelden in de Schotse Beker de halve finales tegen grote concurrent Celtic. Het werd een 2-3 overwinning, waardoor Rangers naar de finale mag tegen Partick Thistle of Hibernian.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws