Westerlo haalt aanvalster binnen en doet ook vijf(!) uitgaande transfers

Westerlo haalt aanvalster binnen en doet ook vijf(!) uitgaande transfers
Foto: © Leo Stolck

Geen voetbal in de nationale vrouwenreeksen dit weekend. Maar toch is er hier en daar wel wat groot nieuws te rapen. Zo ook bij het ambitieuze Westerlo, dat graag wil promoveren naar de Super League.

Westerlo wil de promotie naar de Super League op sportief gebied afdwingen en dus willen ze er ook echt wel gaan staan op allerlei gebieden. En daar hoort ook een kwalitatieve kern bij. Deze winter is er wel wat bedrijvigheid bij De Kemphanen.

Aan inkomende zijde werd gekozen voor een toptransfer met Super League-ervaring in de vorm van aanvalster Hanne Merkelbach. Die komt over van Standard Fémina, maar heeft ook nog een verleden bij de KRC Genk Ladies.

Aan uitgaande zijde zijn er dan weer liefst vijf vertrekkers bij Westerlo. "Jelena Geens, Petra Baldewijns, Myrthe Reynders, Marthe Vandyck en Britt Labro nemen om sportieve of persoonlijke redenen afscheid van de Ladies", klinkt het op de webstek van de club uit de Kempen.

Myrthe Reynders trekt naar Patro-Eisden Maasmechelen, Jelena Geens, Petra Baldewijns, Marthe Vandyck en Britt Labro trekken allemaal naar Sporting Hasselt. "KVC Westerlo Ladies wenst Myrthe, Jelena, Marthe, Petra en Britt in de eerste plaats enorm hard te bedanken voor al de getoonde inzet, motivatie, goals, assists en beslissende tackles en wenst hen enorm veel succes in hun volgende uitdagingen", aldus nog Westerlo op haar webstek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties