Ambert Tysiak scoort, maar wat deden de andere Flames in het buitenland op zondag?

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Ook op dit weekend waren er opnieuw heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent. Ook op zondag waren er nog een aantal Flames en andere Belgen die in actie kwamen voor hun respectievelijke teams.

Engeland

In Engeland speelde Yana Daniëls met Liverpool op bezoek bij Manchester City. De Belgische bleef de hele wedstrijd op de bank zitten en zag haar team met 5-1 onderuit gaan. De Jamaicaanse Shaw scoorde een hattrick voor The Citizens.

Amber Tysiak (90 minuten) scoorde voor West Ham in een spektakelduel tegen Tottenham Hotspur. Ze maakte de 3-3 in een wedstrijd die met 3-4 verloren ging. The Hammers blijven voorlaatste in de stand met amper vijf punten.

Spanje

Het Tenerife van Jassina Blom (80 minuten) nam het op tegen Athletic Club de Bilbao. Het werd een 1-1 gelijkspel op Tenerife. Claudia Blanco werd in het slot van de wedstrijd nog uitgesloten bij de club van de Red Flame.

Italië

Davina Philtjens en Kassie Missipo speelden de hele wedstrijd voor Sassuolo tegen topclub Juventus. Ze konden een 0-1 nederlaag wel niet vermijden. Echegini scoorde in het slot van de match, voor Sassuolo wordt het vooral achterom kijken stilaan.