Wat deden de Flames in het buitenland op zaterdag?

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Ook op dit weekend waren er opnieuw heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent. Ook op zaterdag waren er nog een aantal Flames en andere Belgen die in actie kwamen voor hun respectievelijke teams.

Engeland

In Engeland geen spoor van Justine Vanhaevermaet bij Everton, dat op bezoek bij Arsenal moest. Het team van de Red Flame ging met 2-1 onderuit bij The Gunners. Foord en Mead scoorden voor de thuisploeg, de Nederlandse Snoeijs had tussendoor gelijkgemaakt. Everton blijft met 11 punten uit evenveel wedstrijden op plek acht in de stand staan.

Justine Vanhaevermaet
© photonews

Frankrijk

Het Dijon van Lisa Lichtfus (90 minuten) trok naar Lille. De bezoekers kwamen 0-2 op voorsprong, maar in de tweede helft moest Lichtfus zich twee keer omdraaien na doelpunten van de ingevallen Ribeyra. Beide teams schieten door het gelijkspel weinig op in de stand.

Nederland

De wedstrijd van Belgenlegioen Fortuna Sittard tegen Feyenoord werd uitgesteld door het winterweer. ADO Den Haag speelde tegen Utrecht. Chloé Vande Velde viel in op het uur voor Lobke Loonen en hielp haar team aan een 2-1 overwinning.