Shari Van Belle verlaat KRC Genk Ladies en trekt naar grote concurrent in Super League

Shari Van Belle verlaat KRC Genk Ladies en trekt naar grote concurrent in Super League
Foto: © photonews

Werk aan de winkel bij de KRC Genk Ladies. Die zagen door financiële problemen ondertussen al vier speelsters vertrekken en mogelijk gaan er nog meer volgen. Shari Van Belle heeft alvast haar keuze gemaakt.

Marith De Bondt, Charlotte Cranshoff, Shari Van Belle én Lyndsey Van Belle waren allen op zoek naar een nieuwe club. De laatste vond ondertussen haar transfer naar ex-ploeg Club YLA en ook haar zus Shari heeft nu een ploeg gevonden.

De 24-jarige polyvalente speelster met heel wat caps bij de Red Flames trekt naar het nummer twee van de Super League, Standard. Daar gaat ze de kern van coach Stéphane Guidi in de breedte nóg sterker maken. 

Standard maakt statement met transfer Shari Van Belle

Een statement van de Rouchettes, die dit seizoen de strijd aangaan met kampioen Anderlecht én leider OH Leuven. "We heten haar van harte welkom en wensen haar veel succes toe in onze kleuren", klinkt het op de webstek van de Luikenaars.

"Shari werd al meerdere keren geselecteerd voor de Red Flames en is één van de beste Belgische speelsters op haar positie", zijn ze in de wolken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties