DAZN zendt nog deze wedstrijden live uit dit seizoen in de reguliere competitie van de Super League

DAZN zendt nog deze wedstrijden live uit dit seizoen in de reguliere competitie van de Super League
Foto: © Essevee

Het vrouwenvoetbal is aan een opmars bezig, zoveel is duidelijk. En ook de rechtenhouders willen nu een duit in het zakje doen. Een ferme duit zeg maar, eentje die grote gevolgen gaat hebben voor heel veel mensen.

Vanaf dit weekend kunnen de wedstrijden in het Belgisch vrouwenvoetbal door iedereen gratis bekeken worden, als je een registratie uitvoert bij rechtenhouder DAZN. Vanaf heden zullen alle vrouwenvoetbalwedstrijden die de zender in zijn portefeuille zitten heeft, gewoon gratis te bekijken zijn.

Het gaat dan ook over wedstrijden in de vrouwelijke Champions League, de Italiaanse en Spaanse competitie en dergelijke meer. Maar dus ook de Belgische competitie. Eigenlijk ging de deal vorige week al in, maar toen werd de match uitgesteld door het winterweer.

Elk weekend wordt één wedstrijd uitgezonden, op zaterdag om 14 uur. De komende weken staan dus nog een aantal interessante wedstrijden op het programma die we allemaal zullen kunnen zien. Dit weekend is dat de topper tussen OH Leuven en Anderlecht.

Daarna volgen nog Gent - Genk (3 februari), Mechelen - Anderlecht (17 februari) en Zulte Waregem - Standard (9 maart). Daarna gaan we naar de play-offs en zal de kalender van livewedstrijden nog volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws