KRC Genk Ladies hakken Woluwe helemaal in de pan

KRC Genk Ladies hakken Woluwe helemaal in de pan
Foto: © photonews

In de Super League stond op vrijdagavond al een eerste duel op het programma. De KRC Genk Ladies moesten het daarin opnemen tegen het Brusselse Woluwe. En ondanks dat een aantal sterkhouders weg zijn bij de Limburgers bleef het verschil met de Brusselaars groot.

De zusjes Lyndsey (Club Brugge) en Shari (Standard) Van Belle vertrokken deze week en ook een aantal andere speelsters zijn nog op zoek naar een nieuwe club. Maar ook zonder een aantal sterkhoudsters blijft Genk wel een sterke ploeg.

Tegen WS Woluwe maakten ze van meet af aan indruk. Na twintig minuten had Gwen Duijsters er al 2-0 van gemaakt. Een kwartier voor tijd zou ze haar hattrick vervolledigen, maar tussendoor vielen er nog veel andere doelpunten.

Hattrick Duijsters, ook Vanzeir en De Meester scoren er twee voor Genk tegen Woluwe

Thirsa Nwabuogor De Meester zorgde voor 3-0 en 4-0, meteen ook de ruststand. Meteen na de koffie was er eerst Luna Vanzeir, dan dus zoals gezegd Duijsters en uiteindelijk ook Giuga. Luna Vanzeir maakte er vanop de stip uiteindelijk 8-0 van.

Een grote en stevige overwinning dus voor de Limburgers tegen de Brusselaars. Woluwe blijft met drie punten helemaal achteraan staan, Genk heeft nu 23 punten en blijft daarmee vijfde in de stand staan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties