Super League: Zulte Waregem mag nog een beetje blijven dromen van play-off 1 na duidelijke zege tegen Mechelen

Super League: Zulte Waregem mag nog een beetje blijven dromen van play-off 1 na duidelijke zege tegen Mechelen
Foto: © Louis Evrard

In de Super League stonden op zaterdag vier pittige duels op het programma. Zulte Waregem moest in eigen huis tegen laagvlieger KV Mechelen de drie punten pakken, wilde het nog een beetje kunnen dromen van de top-6 en play-off 1.

Zulte Waregem wist dat het tegen KV Mechelen geen enkele keuze had en trok dan ook meteen ten strijde. Na tien minuten had dat al een dubbele voorsprong opgeleverd. Eerst was er Imani Prez die de eerste kans van de wedstrijd meteen wist af te werken.

Daarna kon ook Rose Adewusi de netten bol zetten, waardoor Essevee al heel snel op stevige rozen zat. Elke Van Gorp nam op het uur alle twijfels weg door de 3-0 op het scorebord te zetten, meteen ook de eindstand na een pittig duel.

Zulte Waregem wint makkelijk van KV Mechelen met 3-0

Essevee komt door de overwinning op zeventien punten en staat daarmee nog steeds enigszins in de buurt van Genk (23) en Gent (20, maar nog een match minder gespeeld). De komende vier speeldagen is het alle hens aan dek voor Zulte Waregem.

De West-Vlamingen spelen nog tegen Genk, Woluwe, Anderlecht en Standard en hebben dus nog een stevig programma voor de boeg. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties