Super League: Standard co-leider na sterke overwinning tegen Gent

Super League: Standard co-leider na sterke overwinning tegen Gent
Foto: © Robert Absolonne Lardot

In de Super League stonden op zaterdag vier pittige duels op het programma. Standard kon daarbij een goede zaak doen door het verlies van OH Leuven tegen Anderlecht. En dat zou uiteindelijk ook gaan lukken.

Standard kon met een overwinning tegen de KAA Gent Ladies zelfs naast OH Leuven in de stand komen. En dat was dus iets om geweldig naar uit te kijken voor de Rouchettes. Van meet af aan trokken ze dan ook ten strijde in Luik.

Op het halfuur maakte Zoe van Eynde er 1-0 van voor de thuisploeg, op het uur was er Maud Coutereels die als kapitein voor de 2-0 zorgde. Daar herstelden de Buffalo's niet meer van, waardoor Standard de punten thuis wist te houden.

Gent moet opletten voor top-6

De Rouchettes staan nu naast OH Leuven in de stand met nog vier speeldagen in de reguliere competitie voor de boeg. Gent ziet dan weer Zulte Waregem naderen tot op drie punten met oog op de strijd om play-off 1.

Er volgen nog duels tegen Genk, Charleroi, Mechelen en Club Brugge, waardoor het programma voor Gent wel iets makkelijker is dan dat van Essevee. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties