Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na ruime zege in derby tegen Lierse Kempenzonen

Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na ruime zege in derby tegen Lierse Kempenzonen
Foto: © Louis Evrard

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van het voorbije weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Ondertussen is het namelijk voorbij met de winterstop in tweede nationale, waardoor we er weer helemaal tegenaan gaan. En dat werd meteen een héél intense speeldag op verschillende velden.

Na een weekje zonder wedtrijden door het winterweer was het opnieuw alle hens aan dek. Leider KV Mechelen speelde een derby tegen Lierse Kempenzonen. Lore Asselberghs maakte er snel 1-0 van, dankzij Luka Sannen had Mechelen snel een dubbele voorsprong.

Mechelen houdt zes punten voorsprong op Bilzen

Floor Eyckmans milderde voor Lierse, waardoor we gingen rusten met 2-1. Na de koffie drukte Mechelen door en na een owngoal waren er nog drie ingevallen speelsters die konden scoren: 6-1, een dikke overwinning waarmee Mechelen uiteraard leider blijft.

Eerste achtervolger Bilzen United blijft op zes punten na een 1-4 overwinning bij Kontich. Ook Vosselaar won en blijft met een match tegoed op plek drie op negen punten. Bosdam Beveren, Loenhout en Brasschaat waren de andere winnaars van het weekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties