Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 15?

Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 15?
Foto: © photonews

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken. Ook dit weekend staan er opnieuw vijf knallers van duels op het programma.

Zo is er dit weekend de 15e speeldag van het nieuwe seizoen in de Super League. Dat is er dit seizoen eentje met vijf wedstrijden en tien ploegen. Het is ook meteen de derde speeldag na de winterstop in de reguliere competitie, nadat er ook al een speeldag door het winterweer werd uitgesteld.

OH Leuven is voorlopig de leider in de Super League en dat willen ze ook blijven na speeldag 15. Het speelt op zaterdagnamiddag een nieuwe topper tegen Club YLA. Die moeten ze echt wel gaan winnen om leider te blijven.

Wat doet runner-up Standard?

Standard is ondertussen co-leider en kan vrijdagavond al profiteren door te winnen op bezoek bij WS Woluwe. Charleroi en Mechelen spelen ook op vrijdagavond al tegen elkaar een duel in de kelder van het klassement.

En uiteraard blijven we zaterdag ook uitkijken naar wat Anderlecht kan tegen Zulte Waregem en wat de kraker tussen Gent en Genk gaat opleveren. 

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties