Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na zege in Bilzen

Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na zege in Bilzen
Foto: © Louis Evrard

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van het voorbije weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Ondertussen is het namelijk voorbij met de winterstop in tweede nationale, waardoor we er weer helemaal tegenaan gaan. En dat werd opnieuw een héél intense speeldag op verschillende velden. Leider KV Mechelen won op vrijdagavond al op bezoek bij Bilzen United.

Jolien Verhoeven, Romy Verboomen en Flore Pirenne zorgden al voor 0-3 bij de rust, de eeredder na de koffie van Emily DIrx was niet meer dan een doekje voor het bloeden. De kloof tussen Mechelen en Bilzen is nu negen punten.

Negenpuntenkloof in de stand voor KV Mechelen

Vosselaar is nu gedeeld tweede, ook op negen punten dus. Zij hebben wel nog een wedstrijd minder gespeeld. Op bezoek bij Lierse Kempenzonen wonnen ze een echt spektakelduel met 4-5. Baeten, Eyckmans en Verboven zorgden voor 2-1 na tien minuten, maar bij de rust was het al 2-4 voor Vosselaar.

Svelta Melsele, Loenhout en Brasschaat waren de andere winnaars van het weekend. Genk C en Kontich hielden het dan weer bij een 1-1 gelijkspel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties