KAA Gent Ladies verbreken record in Super League

KAA Gent Ladies verbreken record in Super League
Foto: © Louis Evrard

In de Super League was het alle hens aan dek. Zaterdag stonden drie belangrijke duels op het programma, waarbij ook Gent en Genk het tegen elkaar opnamen. En daarbij werden records gebroken.

De Buffalo's wilden winnen in eigen huis en zo een goede zaak doen met oog op de top-6 en play-off 1, maar ook de Limburgers konden een driepunter goed gebruiken. En dus gingen we naar een nerveuze wedstrijd met kansen aan beide kanten.

Dankzij een strafschop - omgezet door Charlotte Tison - werd het 0-1 voor de KRC Genk Ladies. "Jammer dat we verliezen door een discutabele strafschop", aldus Riet Maes in Het Nieuwsblad. "Maar ik zou wel vaker in de KAA Gent Arena willen spelen. Dat geeft een extra boost."

De KAA Gent Ladies hebben een record gebroken in de Super League. Ze speelden in Gent voor liefst 2017 supporters. Nog nooit speelden in de Belgische competitie ploegen tegen elkaar voor zoveel supporters. En dus waren ze bij de Buffalo's bijzonder gelukkig. 

Op de sociale media hebben ze de voorbije dagen meermaals vol lof gekird voor hun supporters. Proficiat aan de Buffalo-familie, zoveel is duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties