Speelster KAA Gent vervoegt haar zus bij KV Mechelen

Speelster KAA Gent vervoegt haar zus bij KV Mechelen
Foto: © photonews

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal worden er in de winter al eens transfers gedaan. Zo zijn ze ook bij de KAA Gent Ladies een belangrijke speelster kwijt, aan een reeksgenoot.

Sirine Bouharat verlaat de KAA Gent Ladies en trekt naar KV Mechelen. Dat lieten beide teams weten op het einde van de wintermercato. Bij Malinwa vindt Sirine Bouharat ook meteen haar zus Ibtissam Bouharat terug.

De ex-speelster van onder meer Eendracht Aalst trekt na anderhalf jaar de poorten van de Arteveldestad achter zich dicht. Bij Gent speelde ze 27 wedstrijden bij de A-ploeg en ze blikt dan ook met veel tevredenheid terug.

De kleine dingen missen

"Mijn periode bij Gent was een belangrijk scharniermoment in mijn carrière", vertelt Sirine. "Ik heb veel bijgeleerd dankzij de staff en mijn medespeelsters. Gent heeft mij geholpen om me te vormen als voetbalster én als persoon", aldus Bouharat op de webstek van de Buffalo's.

"Het zijn de kleine momenten die het verschil maken in voetbal zoals: elkaar helpen groeien, elkaar steunen op moeilijkere momenten, samen lachen op en naast het veld,... Het zijn vooral deze 'kleine' dingen die ik zeker ga missen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties