Davina Philtjens en Kassie Missipo hard onderuit in Milaan

Davina Philtjens en Kassie Missipo hard onderuit in Milaan
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw helemaal aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland de voorbije dagen?

Ook in de midweek was er opnieuw heel wat voetbal te beleven, zo ook in het buitenland. En dat was niet anders in het vrouwenvoetbal. In italië stond er namelijk bekervoetbal op het programma, met daarbij ook Belgen aan de aftrap.

Het Sassuolo van Kassie Missipo (68 minuten) en Davina Philtjens (58 minuten) speelden in de kwartfinales van de Italiaanse Beker de terugwedstrijd tegen AC Milan. Dubcova zorgde voor een hattrick in de heenwedstrijd, waardoor de Belgen vol aan de bak moesten.

Milan makkelijk naar de halve finales ten koste van Belgen

En in Milaan zou dat niet lukken. Na een kwartier was het via Grimshaw en Dompig al 2-0, waardoor Sassuolo al minstens vijf keer zou moeten gaan scoren. Dat kwam er nooit meer van, Staskova zorgde nog voor de 3-0 en de 6-0 over beide wedstrijden heen.

Het is zo einde verhaal voor Sassuolo in de Italiaanse Beker, Milan speelt in de halve finales tegen Napoli of Roma. Ook Fiorentina is al door en neemt het dan op tegen Juventus of Sampdoria.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties