Essevee valt in de prijzen: de vijfde speelster van de maand in Super League is bekend!

Essevee valt in de prijzen: de vijfde speelster van de maand in Super League is bekend!
Foto: © Essevee

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen verder. En dus was het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand januari dus.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand januari waren een weekje geleden bekend en alweer netjes verdeeld over vijf verschillende teams.

Uiteindelijk was het Zulte Waregem dat met de prijs voor januari aan de haal ging, want Imani Prez heeft haar nominatie weten te verzilveren. Het is de eerste individuele prijs van het seizoen voor Essevee in de Super League.

Imani Prez van Zulte Waregem is speelster van de maand in Super League

De club probeert de kloof met de top-6 te dichten, maar stevent voorlopig opnieuw af op een zevende plaats. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan in de Super League, voor Imani Prez is het alvast een mooie opsteker.

De voorbije maanden was Club Brugge aan het feest met Davinia Vanmechelen, Jorijn Covent en Rania Boutiebi, in november ging de prijs dan weer naar Standard waar Amber Barrett haar vele doelpunten bekroonde met de trofee voor speelster van de maand. Nu is er een derde ploeg aan het feest.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties