Jassina Blom uitgeschakeld, team Michelle Colson blijft waanzinnig presteren

Jassina Blom uitgeschakeld, team Michelle Colson blijft waanzinnig presteren
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw helemaal aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland de voorbije dagen?

Ook in de midweek was er opnieuw heel wat voetbal te beleven, zo ook in het buitenland. En dat was niet anders in het vrouwenvoetbal. Op woensdag kwamen in totaal twee Red Flames in actie in verschillende landen.

Spanje

In Spanje was het tijd voor de kwartfinales van de Copa de la Reina, de Spaanse Beker. Jassina Blom nam het met UD Tenerife op in en tegen Athletic Club de Bilbao. En dat werd een echt prangertje, waarin onze Belgische aanvalster 88 minuten meespeelde.

Tot scoren kwam ze niet, Elexpuru en Gavira hadden er snel 1-1 van gemaakt - daarna werd niet meer gescoord. Ook in de verlengingen bleef het stil, na strafschoppen was het Bilbao dat met 7-6 wist door te gaan.  

Schotland

Michelle Colson speelde niet mee in de wedstrijd van Rangers tegen Hearts. Haar team won wel met 1-0 en blijft zo met 55 op 57 helemaal bovenaan het klassement staan. Een sterke prestatie van de club uit Glasgow.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties