Standard haalt doelvrouw in huis in strijd om titel in Super League

Standard haalt doelvrouw in huis in strijd om titel in Super League
Foto: © Robert Absolonne Lardot

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal gaat het dezer dagen hard. En ook de wintermercato was vrij stevig te noemen. Zo ook bij de Rouchettes, waar flink werd uitgehaald.

Standard staat momenteel samen met OH Leuven aan de leiding in de Super League en anno 2024 willen ze graag zo lang mogelijk blijven meespelen om de prijzen. In die hoedanigheid wilden ze zich deze winter nog graag wat versterken.

Dat zou ook lukken, want er werd een overeenkomst gevonden met Stephanie Bukovec. Dat is een 28-jarige doelvrouw die overkomt van ZNK Split, maar ook nog een verleden heeft bij onder meer Ajax Amsterdam.

Bij de Rouchettes moet ze voor rust en ervaring achterin zorgen, een belangrijk gegeven in de titelstrijd in de Super League. Bij Standard zijn ze alvast opgetogen dat ze Bukovec konden in huis halen en ze kijken volop uit naar de samenwerking.

Dit weekend staat er geen voetbal in de Super League op het programma, maar wel de kwartfinales van de Beker van België. Een mogelijk moment om Bukovec aan het werk te zien op het hoogste niveau dus ook meteen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties