Nikée van Dijk scoort zes(!) keer in kwartfinales Beker van België

Nikée van Dijk scoort zes(!) keer in kwartfinales Beker van België
Foto: © Louis Evrard

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken. Ook dit weekend stonden er opnieuw vier knallers van duels op het programma.

Geen voetbal in de competitie dit weekend. Wel waren er de kwartfinales van de Croky Cup bij de vrouwen, waardoor we daar net als bij de mannen stilaan in de fase van de waarheid gaan. Een aantal van de topteams (Anderlecht, Standard) zijn al uitgeschakeld, waardoor OH Leuven dé te kloppen ploeg is voor de beker dit seizoen.

OH Leuven wint met liefst 0-7 in Genk

De Leuvenaars hadden bovendien een beetje meeval bij de loting van de kwartfinales, want ze moesten aantreden tegen KRC Genk Ladies B. Daarmee troffen zij de enige ploeg die niet op het hoogste niveau speelt bij de laatste acht.

Nikée van Dijk had geen zin in een spannende avond. Na zes minuten had ze al twee keer gescoord, halfweg de eerste helft zelfs al vier doelpunten. Meteen na rust maakte ze haar vijfde, halfweg de tweede helft zelfs haar zesde. De ingevallen Emma Priem deed ook haar duit in het zakje. Door de 0-7 mag OH Leuven ook naar de halve finales, de loting daarvoor volgt later.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties