Club Brugge na prangertje tegen Genk door in Beker voor vrouwen

Club Brugge na prangertje tegen Genk door in Beker voor vrouwen
Foto: © Leo Stolck

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken. Ook dit weekend stonden er opnieuw vier knallers van duels op het programma.

Geen voetbal in de competitie dit weekend. Wel waren er de kwartfinales van de Croky Cup bij de vrouwen, waardoor we daar net als bij de mannen stilaan in de fase van de waarheid gaan. Een aantal van de topteams (Anderlecht, Standard) zijn al uitgeschakeld, waardoor OH Leuven dé te kloppen ploeg is voor de beker dit seizoen.

Club Brugge heeft strafschoppen nodig tegen Genk

Ook Genk en Club Brugge hadden echter veel zin om zich te plaatsen bij de laatste vier en zo te blijven dromen van de eindzege in de Croky Cup voor vrouwen. Dat leverde in de wedstrijd tussen beide teams op zaterdagnamiddag heel veel spanning op.

Maar wel geen doelpunten, waardoor we na 120 minuten nagelbijten een loterij van strafschoppen kregen om te weten wie zich zou gaan scharen bij de laatste vier. Club Brugge hield het hoofd het beste koel en haalde het met 5-3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties